pondělí 11. června 2018

RYCHLÝ PÍSKY, PRÁŠKOVÝ DRÁHY A MORAVSKÉ TRAILY TOUR

Shrnuto a podtrženo, samá pozitiva a superlativy, supr společnost, silné zážitky a momenty!!
4 dny, 4 různá místa!



* když musíš, tak musíš... před MÚ v Hanušovicích mají krásně střižený hutný a svěže zelený trávníček



* konečně se poštěstilo přespat v hamace! Mně a po složité nastupovací peripetii i Tomovi!




* kemp Bobrovník je prostě pojem! Skoro ani noha, přátelští sousedé z Holandska na penzi (Matějovi přátelé!!), pro příště sleva 30% na pobyt, útrata i pobyt ... to zaplatíte pak...





* testujeme "rychlý písky" - Matějova verze, "práškové dráhy" - Nikolčina verze ..... pumptracky pro neznalé  a pro ty ještě méně znalé... kašlete na terminologii, pěstujeme si malé bikery!






* bikujeme na trailech!! Radost střídá radost, krása a opojné pocity štěstí střídají nadšení a vzrůšo! Mamky jedou, tátové hlídají, mamky hlídají, tátové jedou. Budoucí bikeři neznají oddychu, Rastík by si oddychnul rád!


* není radno jezdit s Rastym na vodítku na kole kolem plotů a velkých psů za nimi... Zůzina modřina by mohla vyprávět

* vždycky je čas na selfíííí! 



* Rychlebské stezky pokořeny!! Už jsme sakra bikeři!! Superflow je super i flow i děsná fuška se sedlem dole a koleny u brady. Trail Tajemný je pecka!!! Kameny!!!! A ta radost, když se se Zůzou najdem poté, co minula odbočku, a co dodrncáme dolů!





* rychlý písky v Rychlebkách hodně vymakaný, naši malí bikeři zase o level dál! Matěj přejíždí dřevěnou houpačku, jako by se nechumelilo (resp. v dáli nebouřilo)

* do Jedovnice přichází mordor! Ještě že máme atomový kryt místo stanu a stan s velkým štěstím postavený až za ďolíkem!

* výchovná metoda "půjdeš do klece" funguje skvěle!! Jen škoda, že klec odjela po konci pobytu do Špindlu. 
(pozn. autora - krkavčí matky - zjistili jsme, že instituce PEKLA je celkem solidní náhrada)

* pro pobyt od středy do neděle je termín prodloužený víkend celkem nesmysl, proto je nahrazen termínem "zkrácený týden"

* obrovský langoš udělá k večeři velikou radost

* trochu zklamání a neurčité pocity z modrého trailu v Mariánském údolí rozhodně vylepšily prďáky na trailu červeném!!! Jen ty traily z hlíny v dešti trochu šmýkají....

* Mariánské údolí jako jediné zatím nedisponuje rychlými písky... ale obří louže tento nedostatek nahradily. Ještěže na sandálech stojí waterprooof.... 


* naše lakotné dítě skolí i o hlavu větší Nikolku... prostě "pepeuuju fiajovou pastelku" ... pokárán byl dostatečně a na trestné lavici byl celý další týden 

* je to paráda jet s někým, kdo se nezalekne výletu s dítětem do kempu, je schopen své velké auto s kupou věcí i obřím struhadlem, dítětem i psem ráno sbalit a vyjet v 9! Je to paráda nejet sám!

* naše dítě je osobnost!! (ne, nehodlám se zvrtnout k modernímu mamablogu a opěvování neskonalých kvalit svého dítěte, jež se nesmí narušit a omezit a musí se nechat zrást a růst... protože je to prostě osobnost... ) Naše dítě prostě neokouká, jak se má správně běhat... naše dítě inspiruje.... K Zuzčině nelibosti se Nikolka tak nadchla Matějovým stylem běhu, že ještě týden po společném pobytu běhá jako on! Na otázku proč odvětila, že se jí to líbí!!  Pak prý uznala, že v úterý to dělat nebude, ale v pátek jo. Bylo jí naznačeno, že dnes je středa, tak ve středu prý taky jo!!
Běhat sice neumí, ale jsme na chlapečka pyšní!!! :)))))))))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!