pondělí 29. října 2018

KOKOSTEZKY, MATĚJ V BÁŠTI...ANEB VYČERPÁNÍ NA VŠECH FRONTÁCH

Chtěli to, dostali to, užili ti to (se vším všudy), zmohlo je to a příští hlídání bude prý až v roce 2024!!

Matěj strávil víkend se svými sestřenicemi a zanechal jak jinak než hluboké dojmy a zážitky!


My jsme toho využili a naplánovali si konečně zas společné bikování na Kokostezkách. Pojďte a poslechněte, jak jsme si všichni svůj víkend bez dítěte / rodičů užili!

PÁTEK
Matěj odvezen do Báště. Výhodou našeho dítěte je, že je mu úplně putna, že jeho rodiče jedou pryč. Na rozloučení neměl čas, museli jsme si ho vyloženě vynutit...  My si dali IKEU, kino, konečně kyblík sladkého popcornu.

SOBOTA
Spali jsme do půl 9!!!!! (V Bášti do 6!)
Volání o pomoc zatím žádné, cestou na Kokořínsko se ze slušnosti přece jen zajímáme. (i kdyby, výčitky nemáme, Matěje chtěli na víkend sami, ale potřebujeme si zachovat tvář zajímajících se rodičů).





Na parkovišti kousek od Kokořína zjišťujeme, že na něj nemáme. Tom dostal od pána u automatu 20Kč, ale stále nám chybí korunka. Nezbývá než čekat, jestli někdo přijede... a vyžebrat si 1Kč. Blbý kecy pána, co nám nakonec korunku přispěl, raději zmiňovat nebudem (Škodovák je prostě diagnóza, jsme sice zaujatý, ale je to tak).
Vyjíždíme! Sami v lese, stezky, kameny, kořeny, výšlapy, sešupy. A jsme tam sami!!!! Kokostezky a jejich GPS základní trasa... SUPER!!









Obědváme u Grobiána. A noříme se zpět do lesů. Závěrečná pasáž před Kokořínem je parádní, jen se zřítit ze srázu dolů ;) Krásná alej,schody ve skalách, uzounká stezička v úbočí lesního svahu, serpentýny za hradem! Pecka, jsme nadšeni a plni dojmů!!








A Bášťáci už ví, že my, když vyprávíme, tak opravdu nepřeháníme! 

Sice, až budeme potřebovat, tak nám nepohlídají, ale nesou své břímě statečně! 






My po návratu domů padáme na gauč a staráme se JEN o svoje hekání a sportem zmožená těla, to je věc! V Bášti krize zažehnána.








NEDĚLE
Flákáme se doma a už se raději neptáme... 
Odpoledne odvážíme vřískající dítě, co odmítá jet domů, co chce zůstat. Nevím, jestli to je pro Bášťáky lichotka, nebo spíš noční můra! No nic, necháme jim ještě třeba měsíc na rekonvalescenci a pak se zkusíme opatrně zeptat, jestli by třeba hlídání už v roce 2020 morálně zmákli?? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!