úterý 6. března 2018

ALPY TĚ OHROMÍ, KARLE, ALE TOHLE...

... TOHLE, TO TĚ DOJME!!


Je to skoro neuvěřitelné, ale sluníčko nezalezlo, ani když jsme řekli skialpový výlet, ani když jsme lyže vytáhli z auta, ani když jsme na lyžích skutečně na výlet vyrazili!! 

Takže nádhera nedělního dne mohla začít!

Na Medvědíně jsme obuli opásované lýže a vyrazili vstříc výhledům přes Zlaté návrší na Vrbatku, kde jsme u čaje počkali na Martina, který přifuněl z Míseček. 











Další zastávka - oblíkačka na hřebenech u České budky, protože tam ukrutně funělo, dále Tvarožník, Svinské kameny, Szrenica a pak už jen dolů na Voseckou na dlabanec.



























U Krakonošovy snídaně nastala dramtická situace! Dámička si zapíchla na mostě přes potok hůlky, shodila batoh a jala se nasazovat pásy, když tu kouká, že jí jedna hůlka chybí. A hůlka dole v potoce. Hrdinný hrdina Martínek však zariskoval svým holým životem a mou hůlku zachránil!! :)


Pokračovali jsme pak do kopce k Zadnímu Plechu, tam jsem se napojili na v zimě neviditelnou cestu, co nás dovedla až k odbočce z červené sjezdovky na Lysé k Dvoračkám. Další zastávka tedy byla jasná! Dortík a houska na Štumpovce. Krom občerstvení naše skupinka získala dalšího člena na cestu zpět. 








Vyfuněli jsme klouzavým traverzem ke Kotli a přes Růženčinu zahrádku se vrátili zpět k Vrbatce. Sluníčko se začalo pomalu barvit do oranžova, krása, idylka, paráda a pak už jen sjezd dolů do Špindlu. A na hodinkách 28km!









Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!