neděle 30. září 2018

TENKRÁT NA NZ…


To bylo tehdy, když jsme se stali nezaměstnanými s tituly Ing! To jsme se rozhodli prozkoumat svět, nebo alespoň to, jestli ti protinožci skutečně chodí hlavou dolů nebo jestli skutečně na Zélandu klokani nežijí.




To bylo před osmi lety, kdy jsme se touhle dobou už celí nervózní a nedočkaví těšili na to, jak obletíme letadlem půl světa, tam řekneme dobrý den, koupíme si auto, budeme v něm žít, najdeme si práci a budeme se mít skvěle, nebo jsme se taky stresovali, že přeletíme půl světa, řekneme dobrý den, auto nebude, práce nebude, nám dojdou peníze a pojedeme zas domů… ;)

Tehdy jsme si založili webovku kiwitrip.webnode.cz, kam jsme se chystali zapisovat všechny naše zážitky, dojmy a pojmy. A zapisovali jsme je skutečně poctivě! A protože výlety Bohouše a Karla (ještě bez Nanoplešounka) začaly pořádně právě tímhle velkým výletem k protinožcům, bylo by fajn mít je tady všechny po kupě. Jeden stárne a jak si má pamatovat všechny ty adresy jednotlivých blogů a webů, které si za svůj život vyrobil a pořídil.
Jeden stárne a tak trocha toho sentimentálního vzpomínání s kapičkou dojímání neurazí!

Tenkrát za mlada, to byly ještě časy! :)

Tenkrát na NZ … Tak to bude záruka pravidelného přísunu čtiva po celý dlouhý příští rok. „Odlétáme“  9.října!!









Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!