středa 29. srpna 2018

100km NA BRUSLÍCH A JEŠTĚ DÁL ... A S JEDNOROŽCEM

... aneb I MATKY MAJÍ SVÉ (VOLNÉ) DNY!


Dostaly jsme propustku! Sbalily auto, odevzdaly děti, naložily brusle, mintové (protože ta je přece in) helmy a jely ... do kina!! Dámská jízda je přece třeba začít trochu dámsky, když nás pak má čekat celý víkend dřina, ne? Odpolední představení o půl druhé, to je večůrek jako hrom! Naneštěstí jsme vedle kina objevily krámek se serepetkami na oslavy a tak se stalo, že jednorožci vyjeli s námi... V kině rozdávali zdarma plakáty... Tak si asi tipnete, na čem jsme byly!


Here we go again...

Každý rok je třeba zdolat a pokořit 100km na Flämingu. (Loni to skoro klaplo a předloni jsme z toho měli hodně silné zážitky) Jenže to si pak na hlavu nasadíte frčnou mintovou helmu, tričko #rajda, k tomu mintový nehty a na prst jednorožce, duha kolem a přijde nápad... Co kdybychom se trochu hecly a daly si letos o kapičku víc?? Výhodou je, že Zůza je soutěživý typ, takže se nezdráhala říct jo!


O km ... Elánu je dost!

Zůza mi sice čas od času připomene, že až zas budu mít bezva nápad, tak ať si ho nechám, ale jedem zvesela a radostně. Je sice pařák, ale svěží větřík mi dokonce vyrábí husinu, tak se to dá!

Na 28.km máme elánu a sil stále kupu!! 

Není #rajda jako rajda! 




Klasický flämingský okruh protahujeme o vnější část okruhu RK7, takže na oběd se nám naše těla svalí tam, kde dříve bývalo vždycky ještě brzy.
57.km, Zůza už podruhé lepí puchýř, nealko radleři v nás zasyčí a zdravá strava zasytí! Máme sice jednorožce stále s sebou a na každé fotce, přesto jsme už přece jen trochu vyrostly a baštíme trochu zdravěji než zamlada!


A pak? No, bruslíme, bruslíme, bruslíme, přelepujeme puchýř, tankujeme tekutiny, bruslíme, bruslíme, sem tam nohy necítíme, občas už nechtějí ani k sobě a šlapem chvíli zelí.

100km překonáváme v lese. Hlas si můžeme namoct, jak voláme nějakého toho Jeana, ať nám sundá brusle... Nacpem se kalorickou vzpruhou a jedeme dál!!!



je tam!! 100km ... ale my jedeme JEŠTĚ dál!!

 Chcete vidět foto "po"??


Tam někde ve tmě jsme!! Jednorožci taky! Stěží se hýbem, ale radostně si prdíme duhu, protože jsme mintový rajdy, co ubruslily 115,2km!! A to už nám nikdo neodpáře! :) Když jste matky na propustce, jste na sebe pyšný za cokoliv!!! 




ZA ODMĚNU NA JADRAN

Jelikož Zůza tentokrát v autě v dečce nemrzla, nemá nás kdo časně ráno vzbudit. Nu což, tak asi dneska na Lužicích bruslit asi nebudem! (Zůza jásá, lepší zpráva dne nemohla přijít). Původní plán dojet až na Bärwalder See se změnil v momentě, kdy jsme míjely v Lohse Dreiwebener See. Jadran jako Jadran a tady navíc nejsou žádný lidi. Dáváme si za posledních 20€ dlabanec.(takový rozmar jako platba kartou kdekoliv v Německu nefrčí). Jelikož byla paní číšnice tak laskava a dala nám sodovku zdarma, vyvarovaly jsme se tak dětskému řízku s hranclema a mohly dál frčet na zdravé vlně!



Nafukujem plavidla a vzhůru do vln!!!




dneska místo jednorožců kucí od Birellu





Takže, maucta!
Vaše mintový rajdy s jednorožci na prstě, Birellem v ruce a plakátem Mamma Mia na autě!



Příští rok se ale asi trumfovat v počtu kilometrů nebudem... I když, už teď máme plán jak si ty dojmy zase zintenzivnit! 

Jste zvědaví??? 
























Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!