středa 28. listopadu 2018

TENKRÁT NA NZ: V říjnu jsme doma!

28.11.2010 08:55

Žádné novinky převratné bohužel naše relace dnešní nenabízí!!





I dnes v sobotu jsme přiskotačili do roboty – a do konce už na sedmou (ne půl 8 jako obvykle) – a trhali jablíčka jedno za druhým, třetí za čtvrtým, pátý po stotisícíosmdesátýšestý. Na štaflích hore, chytit větev, abychom náhodou z toho posledního stupínku nespadli, pak zas dolu, přendat štafle a znova…. Pak přijde baba jedu – madam Šuplera – najde nějaký zapomenutý jablíčko velikosti mrňka, nebo ukáže na větev, kde se ty mrňky zrovna tetelej tak, že to fakt vypadá, že jsem to neprotrhla, a u toho ještě nezapomene poznamenat, že když tam došáhne ona prťous a stařík, vylezu na štafličky i já mladice. Prostě na nás machruje!!!! A když náhodou nenajde nic, co by nám vytkla, tak si stejně najde něco, co by nám vytkla!! Třeba jablko s modřinou!

Don – neboli baba jedu madam šuplera – má však i kladnou stránku. Tom díky ní trénuje angličtinu, učí se nové věty a tvoří z nich dokonce souvětí…. Všechny 3 věty obsahují sprostá slova typu fucking, ass, bitch… Překládat vám to raději nebudem. Ještě by nás zajímalo, jak se řekne Bílý tesák, protože výraz Der Hund scheiss darauf není dostatečně elegantní jako ten, co na to s… Bílý tesák!!




Od štafliček máme taky dost výstavní nožky. Tom je má uprostřed celý černý… já je mám čistý, ale barvitost mých holení je nepopsatelná… a ta bolest, když se zase holení štafliček držím, taky. Ale zatím nám to bylo všechno fuk. Jeli jsme si hodinovku, docela rychle… v pondělí naštěstí ještě budem, abychom dodělali sad… A pak se nám příjmy krapet zkrátí.

Taky jsme si už zakoupili lístek na trajekt na jižní ostrov, takže jelikož nás „pálí dobré bydlo“, 6.1. se přesouváme dál a budeme pátrat po prácí v jiných zeměpisných délkách a šířkách, tedy blíže k Antarktidě.

Taky jsme zjistili, že se skutečně budeme muset vrátit nejdéle tou dobou, co jsme odlétali, jen o rok později, páč nám ta letenka platí jen rok. Takže, kdo se na nás těšíte, můžete se radovat, že se asi fakt vrátíme. Měli jsme trochu nadšené cestovatelské úmysle a plánovali jsme výlet o trochu prodloužit, ale budeme to muset stihnout do roka a do dne.

Taky jsme se chtěli pochlubit, že strašně smrdíme, protože jsme se dokázali týden nemýt!!!:))))

Tak pa, vaši smraďoši!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Za komentář moc díky!!